ᐅ Aave (LEND) kopen 2020 ᐊ + rente op Aave

📈 Aave kopen op Binance!

Aave (LEND) prijs

Wat is Aave

Aave (LEND) is een cryptocurrency-token en werkt op het Ethereum-platform. Aave heeft een huidig aanbod van 1.299.999.941,703. De laatst bekende prijs van Aave is $ 0,312520 USD en is de afgelopen 24 uur 0,79% gestegen. Het wordt momenteel verhandeld op 50 actieve markt (en) met $ 35.827.971.952 verhandeld in de afgelopen 24 uur. Meer informatie is te vinden op https://aave.com/.

Aave (LEND) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Aave (LEND) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door Aave beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je LEND op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor Aave

Via Binance savings verdien je 1,00%. Ga naar Binance savings >>

Informatiebronnen

Aave is een token die beschikbaar is sinds 2017-11. Belangrijke use cases voor Aave zijn onder andere: Platform, DeFi. Meer informatie vind je op de officiële website van Aave: https://aave.com/.

Aave converter

Schuiven naar boven