ᐅ LATOKEN (LA) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om LATOKEN te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

LATOKEN (LA) prijs

Wat is LATOKEN

Volgens het onderzoeksbureau InWara is LATOKEN de grootste IEO-markt (Initial Exchange Offering). Sinds 2017 heeft LATOKEN naar verluidt 130+ startups verbonden met 400.000 platformgebruikers en 1,5 miljoen bezoekers per maand. LA dient als het oorspronkelijke activum voor de LATOKEN-beurs en wordt gebruikt voor het verhandelen van crypto-activa terwijl de liquiditeit op de LATOKEN-beurs wordt vergroot. LATOKEN streeft ernaar de belangrijkste digitale activa-uitwisseling te zijn. Het heeft een gedecentraliseerde ERC20-uitwisseling gelanceerd, LADEX, en bouwt LACHAIN voor de markt voor beveiligingstokens en HFT DEX. De missie van LATOKEN is om investeerders en ondernemers wereldwijd met elkaar te verbinden. Het runt het Blockchain Economic Forum met overheidsfunctionarissen, ondernemers en investeerders. – Ondernemers die op zoek zijn naar financiering, kunnen het LATOKEN IEO Launchpad overwegen. – Handelaren op LATOKEN hebben toegang tot meer dan 350 digitale activa, met de mogelijkheid om verbinding te maken met behulp van RESTful of WebSocket API’s.

LATOKEN (LA) kopen

LATOKEN is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor LA. (!) Let op (!) wanneer LA niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0xe50365f5d679cb98a1dd62d6f6e58e59321bcddf

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

LATOKEN (LA kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

LATOKEN is een token die beschikbaar is sinds 2017-10. Belangrijke use cases voor LATOKEN zijn onder andere: Marketplace, Centralized exchange, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van LATOKEN: https://latoken.com/.

LATOKEN converter

Schuiven naar boven