ᐅ Kyber Network (KNC) kopen 2020 ᐊ + rente op Kyber Network

📈 Kyber Network kopen op Binance!

Kyber Network (KNC) prijs

Wat is Kyber Network

Met het on-chain liquiditeitsprotocol van Kyber Network kunnen gedecentraliseerde token-swaps in elke applicatie worden geïntegreerd, waardoor waarde-uitwisseling naadloos kan worden uitgevoerd tussen alle partijen in het ecosysteem. Door op het protocol te tikken, kunnen ontwikkelaars betalingsstromen en financiële apps bouwen, inclusief instant token swap-services, erc20-betalingen en innovatieve financiële dapps – die helpen een wereld te bouwen waarin elk token overal bruikbaar is.

Kyber Network (KNC) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Kyber Network (KNC) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door Kyber Network beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je KNC op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor Kyber Network

Via Binance staking verdien je 1% – 3%. Ga naar Binance staking >>

Via Binance savings verdien je 0,19%. Ga naar Binance savings >>

Via Crypto.com staking verdien je 3,00%. Ga naar Crypto.com staking >>

Informatiebronnen

Kyber Network is een token die beschikbaar is sinds 2017-9. Belangrijke use cases voor Kyber Network zijn onder andere: Marketplace, Decentralized exchange, DeFi. Meer informatie vind je op de officiële website van Kyber Network: https://kyber.network/.

Kyber Network converter

Schuiven naar boven