ᐅ KuCoin Shares (KCS) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om KuCoin Shares te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

KuCoin Shares (KCS) prijs

Wat is KuCoin Shares

Kucoin Shares (KCS) is een op de uitwisseling gebaseerd token en de eigen valuta van de Kucoin crypto-uitwisseling. Houders van het token kunnen de vruchten plukken van het succes van de uitwisseling, aangezien 50% van de totale inkomsten uit handelsvergoedingen wordt gedeeld met de houders via de tokens. Beloningen, ontvangen in de vorm van dividenden, zijn evenredig aan het aantal Kucoin-aandelen dat men bezit.

KuCoin Shares (KCS) kopen

KuCoin Shares is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor KCS. (!) Let op (!) wanneer KCS niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x039b5649a59967e3e936d7471f9c3700100ee1ab

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

KuCoin Shares (KCS kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

KuCoin Shares is een token die beschikbaar is sinds 2017-10. Belangrijke use cases voor KuCoin Shares zijn onder andere: Marketplace, Centralized exchange, Discount token. Meer informatie vind je op de officiële website van KuCoin Shares: https://www.kucoin.com/.

KuCoin Shares converter

Schuiven naar boven