ᐅ Karatgold Coin (KBC) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Karatgold Coin te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Karatgold Coin (KBC) prijs

Wat is Karatgold Coin

De KaratGold Coin (KBC), geïntroduceerd in 2018, is naar verluidt gekoppeld aan fysiek gestort goud in de vorm van CashGold, een gouden standaard. KBC werd opgericht door de KaratGold Coop om de inefficiënties en fragmentatie van het bestaande betalingssysteem aan te pakken. Karatgold (KBC) is van mening dat het samen met het KaratGold Ecosystem een wereldwijd werkbare oplossing heeft ontwikkeld die verbonden is met goud.

Karatgold Coin (KBC) kopen

Karatgold Coin is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor KBC. (!) Let op (!) wanneer KBC niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0xf3586684107ce0859c44aa2b2e0fb8cd8731a15a

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Karatgold Coin (KBC kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Karatgold Coin is een token die beschikbaar is sinds 2018-7. Belangrijke use cases voor Karatgold Coin zijn onder andere: Store of Value, Stablecoin – Asset-Backed. Meer informatie vind je op de officiële website van Karatgold Coin: https://karatgold.io/.

Karatgold Coin converter

Schuiven naar boven