ᐅ IZE (IZE) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om IZE te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

IZE (IZE) prijs

Wat is IZE

Het IZE-project streeft naar de efficiëntie en diversiteit van gegevens die de consument van big data nodig heeft en om de privacy van informatieleveranciers te beschermen. Door gebruik te maken van de IZE-applicatie en de IZE-add-on, biedt IZE meer voordelen en beloningen aan big data-gebruikers door het AI-datadargeting-algoritme en het data-analyse-algoritme. De Value Proof-methode van IZE is een Blockchain-algoritme voor het bewijs van waarde en IZE slaat alleen de hash-waarde op van het door IPFS gegenereerde opslagbestand, dwz de gegevens van de gebruikers, op de Ethereum-blockchain.

IZE (IZE) kopen

IZE is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor IZE. (!) Let op (!) wanneer IZE niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x6944d3e38973C4831dA24E954fbD790c7E688bDd

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

IZE (IZE kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

IZE is een token die beschikbaar is sinds 2020-6. Meer informatie vind je op de officiële website van IZE: http://izeholdings.io/en/.

IZE converter

Schuiven naar boven