ᐅ INO COIN (INO) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om INO COIN te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

INO COIN (INO) prijs

Wat is INO COIN

Ino Coin werd op 10 januari 2018 gelanceerd door een team in Malta en werd gebouwd met als enige missie het helpen van nieuwe bedrijven bij het inzamelen van fondsen. Nadat ze in INO hebben geïnvesteerd, kunnen gebruikers naar verluidt slimme serviceproducten ontvangen van de projecten die ze ondersteunen. Ino Coin wil het wereldwijde platform zijn voor het financieren en begeleiden van toekomstige jonge blockchain-projecten naar succes. Het beweert te worden ondersteund door een team met uitgebreide technische en zakelijke vaardigheden. Het beoogt een gedecentraliseerd systeem te bieden voor gezamenlijke besluitvorming tussen het hoofdteam, projectvertegenwoordigers en investeerders en eigenaren van de valuta.

INO COIN (INO) kopen

INO COIN is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor INO. (!) Let op (!) wanneer INO niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0xc9859fccc876e6b4b3c749c5d29ea04f48acb74f

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

INO COIN (INO kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

INO COIN is een token die beschikbaar is sinds 2018-8. Belangrijke use cases voor INO COIN zijn onder andere: Medium of Exchange, Crowdfunding. Meer informatie vind je op de officiële website van INO COIN: https://inocoin.eu/.

INO COIN converter

Schuiven naar boven