ᐅ Huobi Token (HT) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Huobi Token te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Huobi Token (HT) prijs

Wat is Huobi Token

Huobi Token (HT) is een op een uitwisseling gebaseerd token en de eigen valuta van de Huobi crypto-uitwisseling. De HT kan worden gebruikt om maandelijkse VIP-statusplannen aan te schaffen voor kortingen op transactiekosten, te stemmen op uitwisselingsbeslissingen, vroege toegang te krijgen tot speciale Huobi-evenementen, crypto-beloningen te ontvangen van seizoensinkopen en te handelen met andere cryptocurrencies die op de Huobi-beurs staan vermeld.

Huobi Token (HT) kopen

Huobi Token is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor HT. (!) Let op (!) wanneer HT niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x6f259637dcd74c767781e37bc6133cd6a68aa161

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Huobi Token (HT kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Huobi Token is een token die beschikbaar is sinds 2018-2. Belangrijke use cases voor Huobi Token zijn onder andere: Marketplace, Discount token, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van Huobi Token: https://www.hbg.com/.

Huobi Token converter

Schuiven naar boven