ᐅ Holo (HOT) kopen 2020 ᐊ

📈 Holo kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Holo (HOT) prijs

Wat is Holo

Holochain (HOT) is een gedecentraliseerd applicatieplatform dat gebruikmaakt van peer-to-peer-netwerken voor het verwerken van agent-centrische overeenkomsten en consensusmechanismen tussen gebruikers. In Holochain wordt geen echte wereldwijde consensus gehandhaafd. In plaats daarvan onderhoudt elke agent in de openbare blockchain een privévork die op een beperkte manier wordt beheerd en opgeslagen op de openbare blockchain met een gedistribueerde hashtabel. Hierdoor kan elk apparaat op een netwerk onafhankelijk functioneren en is alleen synchronisatie van gegevens vereist wanneer dit nodig is, of overeengekomen door gebruikers. Dit zou zich kunnen vertalen in een hogere schaalbaarheid voor dapps die op Holochain worden gehost. Het Holo-ecosysteem is afhankelijk van hosts die verwerking en opslag bieden voor gedistribueerde applicaties en tegelijkertijd inwisselbare credits verdienen. Holochain Dapps kunnen worden ontwikkeld met JavaScript of Lisp, met ondersteuning voor front-end-systemen die CSS, HTML en JavaScript gebruiken.

Holo (HOT) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Holo is een token die beschikbaar is sinds 2018-4. Belangrijke use cases voor Holo zijn onder andere: Platform, Distributed Computing, Filesharing. Meer informatie vind je op de officiële website van Holo: https://holochain.org/.

Holo converter

Schuiven naar boven