ᐅ HEX (HEX) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om HEX te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

HEX (HEX) prijs

Wat is HEX

HEX is ontworpen en gelanceerd door Richard Heart op 2 december 2019 en omschrijft zichzelf als een Certificaat van Storting op de blockchain. HEX is een ERC20-token dat op het Ethereum-netwerk is gelanceerd. HEX is ontworpen als een winkel van waarde ter vervanging van het depositocertificaat als de blockchain-tegenhanger van dat financiële product dat wordt gebruikt op traditionele financiële markten. HEX is ook ontworpen om gebruik te maken van het opkomende DeFi-ecosysteem (Decentralized Finance) in cryptocurrencies binnen het Ethereum-netwerk. HEX gebruikt het Ethereum-netwerk voor de transactielaag (verzenden en ontvangen van HEX-tokens, evenals interactie met het slimme HEX-contract), terwijl de consensuscode en het uitzetmechanisme zijn opgenomen in het slimme HEX-contract. HEX stelt een gebruiker in staat om zijn of haar HEX-munten in te zetten voor een deel van de nieuwe uitgifte van HEX-munten, of inflatie, en bevat functies die zijn ontworpen om gedrag te stimuleren dat prijsstijging aanmoedigt en gedrag ontmoedigt dat schade toebrengt aan de prijs. Het slimme HEX-contract straft stakers voor het vroegtijdig beëindigen van hun inzet en beloont hen voor het inzetten van grotere hoeveelheden HEX voor langere periodes. HEX wordt gedistribueerd onder Bitcoin-houders door middel van een momentopname van de Bitcoin UTXO-set die plaatsvond op 2 december 2019 op blokhoogte 606227. De distributie van HEX aan Bitcoin-houders is 10.000 HEX per 1 BTC. Bitcoin-houders kunnen HEX alleen claimen tijdens het eerste jaar van lancering. Gedurende deze periode wordt HEX ook verkregen in ruil voor ETH door interactie met het slimme HEX-contract. Aan het einde van het eerste jaar van lancering worden alle HEX-munten die niet door Bitcoin-houders zijn opgeëist, verdeeld onder de rest van de HEX-gebruikers die inzetten hebben die actief zijn. De maximaal mogelijke jaarlijkse inflatie van HEX is ontworpen om 3,69% te zijn na het eerste jaar van lancering.

HEX (HEX) kopen

HEX is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor HEX. (!) Let op (!) wanneer HEX niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x2b591e99afe9f32eaa6214f7b7629768c40eeb39

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

HEX (HEX kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

HEX is een token die beschikbaar is sinds 2019-12. Meer informatie vind je op de officiële website van HEX: https://hex.com/.

HEX converter

Schuiven naar boven