ᐅ HedgeTrade (HEDG) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om HedgeTrade te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

HedgeTrade (HEDG) prijs

Wat is HedgeTrade

HedgeTrade wil een platform worden waar ’s werelds beste handelaren hun kennis delen. Handelaren plaatsen voorspellingen in een slimme contractgestuurde blauwdruk die gebruikers kunnen kopen of ontgrendelen om toegang te krijgen. Handelaren worden beloond als de blauwdruk correct is, anders wordt de aankoop van de gebruiker terugbetaald. HedgeTrade wil een revolutie teweegbrengen in sociale handel met behulp van blockchain-technologie.

HedgeTrade (HEDG) kopen

HedgeTrade is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor HEDG. (!) Let op (!) wanneer HEDG niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0xF1290473E210b2108A85237fbCd7b6eb42Cc654F

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

HedgeTrade (HEDG kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

HedgeTrade is een token die beschikbaar is sinds 2019-1. Belangrijke use cases voor HedgeTrade zijn onder andere: Marketplace, Discount token. Meer informatie vind je op de officiële website van HedgeTrade: https://hedgetrade.com/.

HedgeTrade converter

Schuiven naar boven