ᐅ Gemini Dollar (GUSD) kopen 2020 ᐊ + rente op Gemini Dollar

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Gemini Dollar te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Gemini Dollar (GUSD) prijs

Wat is Gemini Dollar

De Gemini-dollar (GUSD) uitgegeven door Gemini Trust Company LLC is bedoeld om tokens te leveren die zijn gebouwd op het Ethereum-netwerk volgens ERC20-normen die 1: 1 overeenkomen met traditionele fiat USD die worden aangehouden bij State Street Bank and Trust Company. Bedoeld om kredietwaardigheid en prijsstabiliteit te bieden die de Amerikaanse dollar nabootsen, werd de code binnen de GUSD-contracten gecontroleerd door een bedrijf dat gespecialiseerd is in onderzoek en ontwikkeling op het gebied van informatiebeveiliging. Om de noodzakelijke 1: 1-koppeling te verifiëren, wordt het depositosaldo bij de Amerikaanse bank maandelijks onderzocht door BPM, LLP, een onafhankelijk geregistreerd openbaar accountantskantoor.

Gemini Dollar (GUSD) kopen

Gemini Dollar is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor GUSD. (!) Let op (!) wanneer GUSD niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x056Fd409E1d7A124BD7017459dFEa2F387b6d5Cd

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Gemini Dollar (GUSD kopen op UniSwap}

Gemini Dollar (GUSD) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door Gemini Dollar beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je GUSD op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor Gemini Dollar

Via BlockFi verdien je 8,60%. Ga naar BlockFi >>

Informatiebronnen

Gemini Dollar is een token die beschikbaar is sinds 2018-10. Belangrijke use cases voor Gemini Dollar zijn onder andere: Store of Value, Stablecoin – Asset-Backed. Meer informatie vind je op de officiële website van Gemini Dollar: https://gemini.com/dollar/.

Gemini Dollar converter

Schuiven naar boven