ᐅ Golem (GNT) kopen 2020 ᐊ

📈 Golem kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Golem (GNT) prijs

Wat is Golem

Golem (GNT) is een peer-to-peer gedecentraliseerde marktplaats voor rekenkracht. Het project wil een alternatief zijn voor gecentraliseerde cloudserviceproviders met een lagere prijs en een open source-community van ontwikkelaars. Het Golem-netwerk bundelt wereldwijde rekenkracht en stelt gebruikers in staat om toegang te krijgen tot deze bronnen met GNT. Tokenhouders betalen resource-eigenaren om taken te voltooien die computationele resources vereisen. Het netwerk is samengesteld uit het totale vermogen van gebruikersapparaten. Golem is naar verluidt in staat om taken te berekenen die variëren van CGI-rendering tot machine learning. Transacties tussen deelnemers worden als veilig beschouwd omdat berekeningen plaatsvinden in sandbox-omgevingen die zijn afgeschermd van de systemen van hosts.

Golem (GNT) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Golem is een token die beschikbaar is sinds 2016-11. Belangrijke use cases voor Golem zijn onder andere: Platform, Distributed Computing, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van Golem: https://golem.network/.

Golem converter

Schuiven naar boven