ᐅ Gnosis (GNO) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Gnosis te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Gnosis (GNO) prijs

Wat is Gnosis

Gnosis, opgericht in 2015, is een gedecentraliseerde voorspellingsmarkt die is gebouwd op het Ethereum-protocol. Externe ontwikkelaars zullen ook hun eigen diensten kunnen introduceren. Een voorspellingsmarkt maakt gebruik van voorspellingen van gebruikers om informatie over toekomstige gebeurtenissen te verzamelen. Individuen zullen voorspellingsmarkten voor gebeurtenissen kunnen creëren, waardoor gebruikers aandelen van voorspelde gebeurtenissen kunnen kopen. Het platform maakt gebruik van een dubbele tokenstructuur: Gnosis (GNO) en OWL. GNO zijn ERC-20-tokens die het team heeft verkocht tijdens hun ICO. OWL-tokens worden verdiend door GNO uit te zetten. De hoeveelheid ontvangen OWL is afhankelijk van de lengte van de vergrendelingsperiode en het totale aanbod van OWL-tokens op de markt. Het team wordt geleid door Martin Köppelmann (CEO), Stefan George (CTO) en Dr. Friederike Ernst (COO).

Gnosis (GNO) kopen

Gnosis is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor GNO. (!) Let op (!) wanneer GNO niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x6810e776880c02933d47db1b9fc05908e5386b96

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Gnosis (GNO kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Gnosis is een token die beschikbaar is sinds 2017-5. Belangrijke use cases voor Gnosis zijn onder andere: Services, Prediction Markets. Meer informatie vind je op de officiële website van Gnosis: https://gnosis.io/.

Gnosis converter

Schuiven naar boven