ᐅ Flexacoin (FXC) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Flexacoin te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Flexacoin (FXC) prijs

Wat is Flexacoin

Flexacoin beschrijft zichzelf als een digitaal onderpandtoken voor het faciliteren van directe cryptocurrency-betalingen, oorspronkelijk ontwikkeld om retailbetalingen op het Flexa-netwerk te onderpand. Flexacoin is ontworpen om de wrijving te verminderen tussen klanten die met crypto betalen en verkopers die fiat accepteren. Gebruikers scannen een QR-code op het verkooppunt en het Flexa Network Protocol (FNP) ruilt de uitgegeven cryptovaluta in voor fiat, die vervolgens wordt teruggestuurd naar de handelaar. Flexa retourneert een percentage van elke verwerkte transactie aan gebruikers. De FNP van Flexa gebruikt het ERC 20-compatibele token genaamd Flexacoin voor transacties en een verscheidenheid aan netwerkprikkels voor leden. De naam “Flexa” is volgens het team een afkorting van flexibiliteit. Flexa vereist geen extra hardware op het verkooppunt en optimaliseert voor naadloze betaling en ontvangst voor de consument en handelaar.

Flexacoin (FXC) kopen

Flexacoin is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor FXC. (!) Let op (!) wanneer FXC niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x4a57e687b9126435a9b19e4a802113e266adebde

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Flexacoin (FXC kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Flexacoin is een token die beschikbaar is sinds 2019-3. Belangrijke use cases voor Flexacoin zijn onder andere: Medium of Exchange, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van Flexacoin: https://flexa.network/.

Flexacoin converter

Schuiven naar boven