ᐅ FunFair (FUN) kopen 2020 ᐊ

📈 FunFair kopen op Binance!

FunFair (FUN) prijs

Wat is FunFair

FunFair (FUN) is gebouwd op het Ethereum-netwerk door een team in Londen en opgericht door iGaming-veteranen Jeremy Longley, Oliver Hopton en technologie-ondernemer Jez San OBE. FunFair is een blockchain-gebaseerd platform dat tot doel heeft goedkope, hoogwaardige, transparante casino-ervaringen te bieden die ‘gegarandeerd eerlijk’ zijn. Door gebruik te maken van de transparantie en veiligheid van de Ethereum-blockchain, vormen het protocol en het platform ontwikkeld door de FunFair Group de basis voor een gaming-ecosysteem dat alle deelnemers in realtime verbindt met het FUN-token, met als doel een eerlijkere, meer gebruiker te bieden. -vriendelijke ervaring voor spelers, en een efficiëntere tool voor de industrie. FUN is het eigen cryptocurrency-token van FunFair dat elk aspect van het FunFair-technologie-ecosysteem aanstuurt, van weddenschappen op spelers, beloningen van partners, licentiekosten voor exploitanten tot beloningen voor ontwikkelaars. FunFair heeft ook eigen staatskanalen gebouwd, die Fate Channels worden genoemd. Fate Channels zijn FunFair’s versie van State Channels die worden gebruikt voor het genereren van real-time willekeurige getallen, het vergemakkelijken van spelinteracties en, belangrijker nog, het mogelijk maken van microbetalingen zonder gaskosten. Staatskanalen stellen gebruikers in staat transacties uit te voeren zonder de blockchain voor elke inzet te hoeven gebruiken of te wachten op bevestiging (behalve om het kanaal te openen en te sluiten). FunFair is bedoeld om operators en white labels een oplossing te bieden om hun zaken te doen zonder de dreiging van game- of betalingsfraude, en zonder de buitensporige kosten die ervoor zorgen dat meer potentiële operators de markt niet betreden. Het team is van mening dat spelers er zeker van moeten zijn, en niet alleen vertrouwen, dat games eerlijk zullen zijn en dat operators integer zullen handelen. FunFair beweert inkomsten te hebben gegenereerd op mainnet sinds oktober 2018 en heeft meerdere merken met duizenden spelers, die meerdere games spelen, en wordt overgenomen door honderden gelieerde ondernemingen, wat het complete ecosysteem bewijst zoals dat halverwege 2017 is uitgezet. Bezoek https://funfair.io voor meer informatie

FunFair (FUN) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

FunFair is een token die beschikbaar is sinds 2017-6. Belangrijke use cases voor FunFair zijn onder andere: Marketplace, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van FunFair: https://funfair.io/.

FunFair converter

Schuiven naar boven