ᐅ The Force Protocol (FOR) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om The Force Protocol te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

The Force Protocol (FOR) prijs

Wat is The Force Protocol

Het Force Protocol beschrijft zichzelf als een reeks gedistribueerde protocollen voor cryptofinancieringsdiensten op een open-source blockchain-platform.Het heeft tot doel cryptofinancieringsoplossingen aan te bieden aan ontwikkelaars via zijn SDK-toolkit en API’s voor DApp-ontwikkeling. Het platform biedt naar verluidt oplossingen voor cross-platform activatransacties, cross-chain communicatie, cryptoasset-backed stablecoin-uitgifte, token-obligatie-uitgifte, on-chain betalingen.

The Force Protocol (FOR) kopen

The Force Protocol is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor FOR. (!) Let op (!) wanneer FOR niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x1fcdce58959f536621d76f5b7ffb955baa5a672f

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

The Force Protocol (FOR kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

The Force Protocol is een token die beschikbaar is sinds 2019-7. Meer informatie vind je op de officiële website van The Force Protocol: https://www.theforceprotocol.com/.

The Force Protocol converter

Schuiven naar boven