ᐅ FLETA (FLETA) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om FLETA te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

FLETA (FLETA) prijs

Wat is FLETA

FLETA beschrijft zichzelf als een openbaar blockchain-platform dat ook technologie en bedrijfsondersteunende diensten levert aan blockchain-projecten. Ontworpen met het doel de meest ontwikkelaarvriendelijke omgeving te creëren die schaalbaar, efficiënt en kosteneffectief is, wil FLETA de massale acceptatie van blockchain-technologie versnellen. De technologiestack omvat een onafhankelijke structuur met meerdere ketens, blokherontwerp, LEVEL Tree-validatie, parallelle sharding en een eigen consensusalgoritme (Proof-of-Formulation – PoF). Bovendien wil FLETA de interoperabiliteit verbeteren door projecten die zijn gebouwd en uitgegeven op andere mainnets in staat te stellen hun diensten aan te bieden op de serviceketen van FLETA met behoud van hun bestaande mainnets.

FLETA (FLETA) kopen

FLETA is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor FLETA. (!) Let op (!) wanneer FLETA niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x7788d759f21f53533051a9ae657fa05a1e068fc6

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

FLETA (FLETA kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

FLETA is een token die beschikbaar is sinds 2019-7. Meer informatie vind je op de officiële website van FLETA: https://fleta.io/.

FLETA converter

Schuiven naar boven