ᐅ Fetch.ai (FET) kopen 2020 ᐊ + rente op Fetch.ai

📈 Fetch.ai kopen op Binance!

Fetch.ai (FET) prijs

Wat is Fetch.ai

Fetch.ai werd in maart 2018 gelanceerd door een team gevestigd in Cambridge, VK, en wil voorop lopen bij het versnellen van onderzoek en de inzet van opkomende technologieën zoals blockchain en AI. De oplossingen zijn ontworpen voor mensen, organisaties en IoT. Het project heeft een Open Economic Framework (OEF) gecreëerd dat dient als een gedecentraliseerde zoekactie en een waarde-uitwisselingsplatform voor verschillende autonome economische actoren. Dit wordt ondersteund door een slim grootboek dat naar verluidt meer dan 30.000 transacties per seconde kan ondersteunen en dat is bedoeld om te voldoen aan de eisen van de volgende generatie verbonden apparaten. Fetch.ai heeft digitale intelligentie als kern: het is bedoeld om bruikbare voorspellingen te doen, directe vertrouwensinformatie te leveren, de constructie van robuuste samenwerkingsmodellen mogelijk te maken en de efficiëntie te verbeteren en processen te stroomlijnen.

Fetch.ai (FET) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Fetch.ai (FET) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door Fetch.ai beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je FET op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor Fetch.ai

Via Binance staking verdien je 1% – 4%. Ga naar Binance staking >>

Informatiebronnen

Fetch.ai is een token die beschikbaar is sinds 2019-3. Belangrijke use cases voor Fetch.ai zijn onder andere: Technology, AI & Big Data. Meer informatie vind je op de officiële website van Fetch.ai: https://fetch.ai/.

Fetch.ai converter

Schuiven naar boven