ᐅ Dimension Chain (EON) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Dimension Chain te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Dimension Chain (EON) prijs

Wat is Dimension Chain

Dimension streeft naar het bouwen van een next-generation blockchain-netwerkdienst op ondernemingsniveau, door gebruik te maken van C.H.A.O.S. (hybride consensus, dynamisch knooppunt en cross-consensus-engine) en DeCommerce-serviceframework (gedecentraliseerd opslagsysteem, gedecentraliseerd computerframework en gedecentraliseerd platform voor gegevenshandel). Met de adaptieve functionaliteit van het multi-sidechain-model, Dimension-X, wil Dimension voldoen aan de behoeften van verschillende bedrijfsscenario’s. Het beschikt ook over een community governance-systeem dat tot doel heeft een efficiëntere en vriendelijkere blockchain-omgeving en -ecosysteem mogelijk te maken.

Dimension Chain (EON) kopen

Dimension Chain is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor EON. (!) Let op (!) wanneer EON niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x4cb10f4df4bf4f64d4797d00d468181ef731be9a

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Dimension Chain (EON kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Dimension Chain is een token die beschikbaar is sinds 2019-10. Belangrijke use cases voor Dimension Chain zijn onder andere: Platform. Meer informatie vind je op de officiële website van Dimension Chain: https://dimensionchain.io/.

Dimension Chain converter

Schuiven naar boven