ᐅ Enjin Coin (ENJ) kopen 2020 ᐊ + rente op Enjin Coin

📈 Enjin Coin kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Enjin Coin (ENJ) prijs

Wat is Enjin Coin

Sinds de oprichting in 2009 is Enjin nauw betrokken bij de game-industrie. In hetzelfde jaar lanceerde het bedrijf een gaming community-platform genaamd het Enjin Network en heeft het volgens het team in de loop van een decennium gegroeid tot meer dan 20 miljoen gebruikers. In 2017, na een ICO die $ 18,9 miljoen ophaalde, vestigde Enjin zich als een ontwikkelaar van blockchain-ecosystemen, door een reeks gebruikers-eerste blockchain-producten te bouwen waarmee iedereen eenvoudig blockchain-activa kan beheren, verkennen, distribueren en integreren. Het Enjin-ecosysteem is gebouwd op een on-chain infrastructuur en bestaat uit het Enjin-platform, de marktplaats, de portemonnee, de balk en andere tools en diensten.Het doel van het Enjin-ecosysteem is om bedrijven in de game-industrie in staat te stellen hun omzet te vergroten, een concurrentievoordeel te behalen en te innoveren. De tools en services van Enjin, gesmeed in gaming, kunnen ook worden gebruikt door bedrijven van elke omvang en industrie die blockchain-producten willen maken of digitale activa met token gebruiken als onderdeel van hun strategieën voor acquisitie, retentie, betrokkenheid en het genereren van inkomsten. Het Enjin-ecosysteem wordt aangedreven door Enjin Coin (ENJ), een op Ethereum gebaseerde cryptocurrency die wordt gebruikt om de waarde van blockchain-activa direct te ondersteunen. Bezoek https://enjin.io voor meer informatie.

Enjin Coin (ENJ) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Enjin Coin (ENJ) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door Enjin Coin beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je ENJ op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor Enjin Coin

Via Crypto.com staking verdien je 2,00%. Ga naar Crypto.com staking >>

Informatiebronnen

Enjin Coin is een token die beschikbaar is sinds 2017-11. Belangrijke use cases voor Enjin Coin zijn onder andere: Media, Collectibles & NFTs, Gaming. Meer informatie vind je op de officiële website van Enjin Coin: https://enjin.io/.

Enjin Coin converter

Schuiven naar boven