ᐅ Enigma (ENG) kopen 2020 ᐊ

📈 Enigma kopen op Binance!

Enigma (ENG) prijs

Wat is Enigma

Enigma (ENG) is een cryptoplatform dat het probleem van privacy op de blockchain probeert op te lossen door toegang te geven tot gegevensopslag en privacy terwijl het schaalbaar blijft. Enigma streeft ernaar om Ethereum Smart Contracts uit te breiden door geheime contracten in te voeren. Geheime contracten zouden off-chain werken, wat betekent dat de uitvoering van het contract niet plaatsvindt op de Ethereum-blockchain, maar eerder alle gerelateerde gegevens in stukken sorteert, die stukken versleutelt en ze redundant over Enigma-knooppunten verdeelt.

Enigma (ENG) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Enigma is een token die beschikbaar is sinds 2017-10. Belangrijke use cases voor Enigma zijn onder andere: Platform, Privacy. Meer informatie vind je op de officiële website van Enigma: https://enigma.co/.

Enigma converter

Schuiven naar boven