ᐅ aelf (ELF) kopen 2020 ᐊ

📈 aelf kopen op Bitvavo! 🇳🇱

aelf (ELF) prijs

Wat is aelf

aelf is een open-source blockchain-netwerk dat is ontworpen als een complete zakelijke oplossing. De structuur van ‘één hoofdketen + meerdere zijketens’ kan ontwikkelaars ondersteunen om onafhankelijk DApps op individuele zijketens in te zetten of uit te voeren om resource-isolatie te bereiken. aelf-technologie maakt gebruik van parallelle verwerking en AEDPoS-consensusmechanisme. Op basis van de cross-chain-technologie van de hoofdketenindex en verificatiemechanismen, bereikt aelf veilige communicatie tussen de hoofdketen en alle zijketens, waardoor directe interoperabiliteit tussen zijketens mogelijk is. aelf voldoet aan de bestuursbehoeften van verschillende toepassingen door verschillende modellen aan te bieden, waaronder een bestuursmodel van het parlement, een bestuursmodel voor verenigingen en een bestuursmodel voor referendum. Door het incentivemodel is het netwerk voorzien van een zelfvoorzienend systeem en kan het zelfontplooiing praktisch uitrollen. Tegelijkertijd kunnen ontwikkelaars applicaties debuggen, ontwikkelen en implementeren op basis van een volwassen IDE, geleverd door zichzelf. aelf heeft aelf Enterprise gelanceerd, een geïntegreerde blockchain-oplossing op bedrijfsniveau. aelf Enterprise is gebaseerd op de vereisten van verschillende bedrijfsscenario’s. Om te voldoen aan de vereisten van verschillende industrieën, waaronder supply chain management, kredietverstrekking, gebruikersprikkels en eigendomsbescherming, biedt aelf Enterprise gebruikers op bedrijfsniveau een flexibele, maar praktische modulaire blockchain-oplossing. Dit bevordert de hand in hand ontwikkeling van zowel Blockchain als andere kerneconomieën.

aelf (ELF) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

aelf is een token die beschikbaar is sinds 2017-12. Belangrijke use cases voor aelf zijn onder andere: Marketplace, Enterprise solutions. Meer informatie vind je op de officiële website van aelf: http://aelf.io/.

aelf converter

Schuiven naar boven