ᐅ Egoras (EGR) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Egoras te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Egoras (EGR) prijs

Wat is Egoras

Het Egoras-protocol, gelanceerd op 18/11/2019 door een team in de Verenigde Staten, Bangladesh, Vietnam en Nigeria, omvat twee tokens: Daric-token (DXAU – een gedecentraliseerde stabiele munt gekoppeld aan 1 XAU.) En Egoras-token (EGR. – een cryptocurrency die wordt gebruikt om de stabiliteit van het Daric-token te vergemakkelijken). EGR-tokens worden ook gebruikt om transactiekosten op het Egoras-platform te betalen en geven houders stemrecht binnen het stemsysteem van Egoras. Egoras gebruikt het Ethereum-netwerk voor de transactielaag (het verzenden en ontvangen van EGR-tokens, evenals interactie met het EGORAS slimme contract), terwijl de consensuscode en het uitzetmechanisme zijn opgenomen in het EGORAS slimme contract. Egoras stelt gebruikers in staat om zijn of haar EGR-munten in te zetten voor een deel van de nieuwe muntuitgifte, of inflatie, en bevat functies die zijn ontworpen om gedrag te stimuleren dat prijsstijging aanmoedigt, DXAU te stabiliseren en gedrag dat schade aan de prijs aanmoedigt te ontmoedigen. Het slimme contract van Egoras straft stakers voor het vroegtijdig beëindigen van hun inzet en beloont hen voor het inzetten van grotere hoeveelheden EGR voor langere periodes. De maximaal mogelijke jaarlijkse inflatie van EGR is ontworpen om 3,69% te zijn na het eerste jaar van lancering.

Egoras (EGR) kopen

Egoras is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor EGR. (!) Let op (!) wanneer EGR niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x73Cee8348b9bDd48c64E13452b8a6fbc81630573

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Egoras (EGR kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Egoras is een token die beschikbaar is sinds 2019-12. Meer informatie vind je op de officiële website van Egoras: https://egoras.com/.

Egoras converter

Schuiven naar boven