ᐅ DMarket (DMT) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om DMarket te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

DMarket (DMT) prijs

Wat is DMarket

DMarket is een platform dat bedoeld is om het veilig kopen, verkopen en verhandelen van in-game items mogelijk te maken om ontwikkelaars te helpen meer spelers aan te trekken, meer geld te verdienen en de lifetime value van hun game te verhogen. DMarket streeft ernaar de multi-miljarden-dollar skins-economie te ontgrendelen voor game-ontwikkelaars en spelers overal. DMarket streeft ernaar om de 2,5 miljard gamers ter wereld veilig virtuele items te laten uitwisselen tussen titels en platforms en om geld te verdienen met gameplay. Het platform is gebouwd op gedistribueerde grootboektechnologie voor transparante, veilige transacties en verwerkt naar verluidt elke bewerking in realtime met behulp van algoritmen voor machine learning en op AI gebaseerde voorspellingen voor prijsstelling, vraag en beschikbaarheid. Met kantoren in Los Angeles, Londen en Kiev heeft DMarket $ 19 miljoen opgehaald bij de wereldwijde gaminggemeenschap. De partners van DMarket zijn onder meer Xsolla, Unity, 4A Games, GSC Game World, Playkey, Kiss Ltd., Tatem Games, Pantera Capital en Latham & Watkins.

DMarket (DMT) kopen

DMarket is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor DMT. (!) Let op (!) wanneer DMT niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x2ccbff3a042c68716ed2a2cb0c544a9f1d1935e1

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

DMarket (DMT kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

DMarket is een token die beschikbaar is sinds 2018-2. Belangrijke use cases voor DMarket zijn onder andere: Marketplace, Entertainment, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van DMarket: https://dmarket.com/.

DMarket converter

Schuiven naar boven