ᐅ Digitex Futures (DGTX) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Digitex Futures te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Digitex Futures (DGTX) prijs

Wat is Digitex Futures

Digitex Futures is een provisievrije cryptocurrency-futuresbeurs met een snelle handelsladder met één klik en een hoge hefboomwerking. Handelaren kunnen eeuwigdurende swap-futurescontracten op Bitcoin tegen de Amerikaanse dollar kopen en verkopen en betalen geen transactiekosten voor transacties. Het bedrijf zal kort na de lancering van het mainnet op 27 april extra markten toevoegen, zoals Ethereum en Litecoin. Handelen zonder commissie wordt mogelijk gemaakt door zijn eigen cryptocurrency, het DGTX-token genaamd, te gebruiken als de oorspronkelijke valuta van de futuresbeurs. In plaats van de kosten te dekken door transactiekosten in rekening te brengen voor transacties, betaalt Digitex de operationele kosten van het runnen van de futuresbeurs door elk jaar een klein aantal nieuwe DGTX-tokens te creëren en verkopen.

Digitex Futures (DGTX) kopen

Digitex Futures is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor DGTX. (!) Let op (!) wanneer DGTX niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x1c83501478f1320977047008496dacbd60bb15ef

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Digitex Futures (DGTX kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Digitex Futures is een token die beschikbaar is sinds 2018-5. Belangrijke use cases voor Digitex Futures zijn onder andere: Asset management, Centralized exchange, Derivatives. Meer informatie vind je op de officiële website van Digitex Futures: https://digitexfutures.com/.

Digitex Futures converter

Schuiven naar boven