ᐅ DigixDAO (DGD) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om DigixDAO te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

DigixDAO (DGD) prijs

Wat is DigixDAO

DigixDAO (DGD), opgericht in december 2014 in Singapore, bouwt aan een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) die gespecialiseerd is in het tokeniseren van fysieke activa. Het project biedt de infrastructuur om tokens te maken die worden ondersteund door fysieke activa op de blockchain. Met andere woorden, het maakt de openbare verificatie van het bestaan van een activum mogelijk via de chain of custody via het Proof of Provenance-protocol (PoP), dat gebruik maakt van het Ethereum-netwerk en het Interplanetary File System (IPFS). Digix biedt ook een API waarmee andere applicaties kunnen worden gebouwd bovenop zijn asset-tokenization-service. Digix heeft 2 cryptocurrencies, Digix Gold (DGX) en DigixDAO (DGD). Het bedrijf koopt naar verluidt zijn goud aan bij door LBMA goedgekeurde raffinaderijen. Voor de veiligheid omvat Digix audits door derden van Bureau Veritas. De crowdsale van DGD in maart 2016 was de eerste crowdsale en grote DAO die op het Ethereum-netwerk werd gehost.

DigixDAO (DGD) kopen

DigixDAO is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor DGD. (!) Let op (!) wanneer DGD niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0xe0b7927c4af23765cb51314a0e0521a9645f0e2a

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

DigixDAO (DGD kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

DigixDAO is een token die beschikbaar is sinds 2016-4. Belangrijke use cases voor DigixDAO zijn onder andere: Platform, Stablecoin – Asset-Backed. Meer informatie vind je op de officiële website van DigixDAO: https://digix.global/dgd/.

DigixDAO converter

Schuiven naar boven