ᐅ Streamr (DATA) kopen 2020 ᐊ

📈 Streamr kopen op Binance!

Streamr (DATA) prijs

Wat is Streamr

Streamr is een gedistribueerd open-sourceproject, gecrowdfunded in 2017. Het doel van het project is om de gedecentraliseerde infrastructuur voor real-time data te bouwen, waarbij gecentraliseerde message brokers worden vervangen door een wereldwijd peer-to-peer netwerk. Door te vertrouwen op cryptografie in plaats van op vertrouwen, wil het open-source netwerk het delen van gegevens en het genereren van inkomsten mogelijk maken in IoT en slimme steden, zakelijke consortia, individuele crowd selling via Data Unions en het gedecentraliseerde web (Web 3.0). De Streamr-techstack omvat een pub / sub-berichtennetwerk, een datamarktplaats om real-time data te verhandelen en te crowdsellen, en een real-time data toolkit.

Streamr (DATA) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Streamr is een token die beschikbaar is sinds 2017-11. Belangrijke use cases voor Streamr zijn onder andere: Media, Content Creation, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van Streamr: https://streamr.network.

Streamr converter

Schuiven naar boven