ᐅ DAD (DAD) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om DAD te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

DAD (DAD) prijs

Wat is DAD

DAD Chain, gelanceerd op 25/06/2018 door een team gevestigd in Singapore, beweert een nieuwe generatie van gedecentraliseerde advertentie-blockchain te zijn die zich toelegt op het bouwen van de infrastructuur om wereldwijde advertenties met elkaar te verbinden. Door middel van blockchain-technologie wil het team advertentiegegevens transparanter maken. Via het Lightning Network kunnen kleine hoogfrequente nederzettingen in het advertentieveld een mogelijkheid worden. Door middel van symbolische economische prikkels zal elke deelnemer actiever worden in het handhaven van een gezonde ontwikkeling binnen het DAD-ecosysteem. Met een volwassen advertentiebedrijfsmodel heeft DAD investeringen aangetrokken van onder meer OGC, NEO en DHVC. Als supernode voor verschillende blockchain-programma’s zoals Ontology, NEO en VSYS, is DAD ook toegetreden tot de bestuurscommissie onder leiding van Klaytn (het geesteskind van Kakao) en heeft hij samengewerkt met leden (zoals Kakao, LG Electronics, Celltrion, Union Bank of de Filippijnen) om de ontwikkeling van een wereldwijd blockchain-ecosysteem te bevorderen.

DAD (DAD) kopen

DAD is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor DAD. (!) Let op (!) wanneer DAD niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x5b322514ff727253292637d9054301600c2c81e8

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

DAD (DAD kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

DAD is een token die beschikbaar is sinds 2019-10. Meer informatie vind je op de officiële website van DAD: https://dad.one/.

DAD converter

Schuiven naar boven