ᐅ Civic (CVC) kopen 2020 ᐊ

📈 Civic kopen op Binance!

Civic (CVC) prijs

Wat is Civic

### Wat is CVC? Het CVC-token is bedoeld om belanghebbenden te stimuleren om deel te nemen en zich correct te gedragen op de Identity.com-markt, zoals beschreven in het CVC-whitepaper. Identity.com is eigenaar van het CVC-utility-token en de Identity.com-marktplaats. Identity.com is de toonaangevende non-profitorganisatie voor identiteitsverificatie die een open-source, gedecentraliseerd ecosysteem biedt. Het biedt ook een marktplaats die zich richt op het verifiëren van inloggegevens in plaats van het uitwisselen van persoonlijk identificeerbare informatie. Samen met Identity.com kunnen bedrijven en ontwikkelaars handige, on-demand oplossingen voor identiteitsverificatie creëren die consumenten meer controle over hun digitale identiteiten bieden. De eerste partner van Identity.com is Civic Technologies, dat consumenten een veiligere en gemakkelijkere manier biedt om transacties uit te voeren via Civic Wallet, een niet-bewaarplichtige, multisig digitale portemonnee. Civic gebruikt Identity.com’s open-source, blockchain-gebaseerde ecosysteem om inloggegevens te verifiëren. ### Hoe kun je CVC kopen? U kunt CVC kopen op ondersteunende beurzen en een volledige lijst is beschikbaar op het tabblad Marktparen. ### Hoe kun je CVC opslaan? U kunt CVC opslaan op een ondersteunende beurs, in een portemonnee voor warme of koude opslag of in Civic Wallet.

Civic (CVC) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Civic is een token die beschikbaar is sinds 2017-7. Belangrijke use cases voor Civic zijn onder andere: Enterprise solutions, Identity. Meer informatie vind je op de officiële website van Civic: https://www.civic.com/.

Civic converter

Schuiven naar boven