ᐅ Compound (COMP) kopen 2020 ᐊ

📈 Compound kopen op Binance!

Compound (COMP) prijs

Wat is Compound

Compound (COMP) is een ERC-20-asset die het gemeenschapsbeheer van het Compound-protocol mogelijk maakt; COMP-tokenhouders en hun afgevaardigden debatteren, stellen voor en stemmen over wijzigingen in het protocol. Door COMP rechtstreeks in handen te geven van gebruikers en applicaties, zal een steeds groter wordend ecosysteem in staat zijn om het protocol te upgraden, en zal het worden gestimuleerd om het protocol gezamenlijk met goed bestuur in de toekomst te begeleiden.

Compound (COMP) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Compound is een token die beschikbaar is sinds 2020-6. Belangrijke use cases voor Compound zijn onder andere: DeFi. Meer informatie vind je op de officiële website van Compound: https://compound.finance/governance/comp.

Compound converter

Schuiven naar boven