ᐅ Cindicator (CND) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Cindicator te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Cindicator (CND) prijs

Wat is Cindicator

Cindicator (CND) heeft tot doel de sociale en technologische infrastructuur te bieden die nodig is om effectieve beslissingen te nemen onder de omstandigheden van de grote onzekerheid van de nieuwe economie. Het biedt een synthese van financiële analisten en machine learning-modellen om een hybride intelligentie-infrastructuur te creëren om het efficiënte beheer van het kapitaal van investeerders in traditionele en cryptomarkten te vergemakkelijken.

Cindicator (CND) kopen

Cindicator is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor CND. (!) Let op (!) wanneer CND niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0xd4c435f5b09f855c3317c8524cb1f586e42795fa

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Cindicator (CND kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Cindicator is een token die beschikbaar is sinds 2017-10. Belangrijke use cases voor Cindicator zijn onder andere: Services, AI & Big Data. Meer informatie vind je op de officiële website van Cindicator: https://cindicator.com/.

Cindicator converter

Schuiven naar boven