ᐅ CoinEx Token (CET) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om CoinEx Token te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

CoinEx Token (CET) prijs

Wat is CoinEx Token

CoinEx Token (CET), uitgegeven in januari 2018, is de oorspronkelijke asset van CoinEx Chain. CoinEx Chain is een openbare keten die in november 2019 zijn mainnet heeft gelanceerd. CoinEx Chain streeft naar een gedecentraliseerd handelssysteem (CoinEx DEX) dat wordt beheerd door de gemeenschap. Het heeft tot doel een ecosysteem te ontwikkelen met 3 publieke ketens: (1) DEX Chain, (2) Smart Chain en (3) Privacy Chain. Deze drie ketens richten zich respectievelijk op handel, slimme contracten en privacy om een gedecentraliseerd ecosysteem van de openbare keten te creëren. CET kan worden gebruikt in de volgende scenario’s: – Kortingen op handelskosten en gebruikt om diensten met toegevoegde waarde te kopen op CoinEx. – Betaal voor handelskosten in CoinEx Chain. – Initiëren en stemmen over voorstellen – CET-houders kunnen deelnemen aan staking op de CoinEx Chain.

CoinEx Token (CET) kopen

CoinEx Token is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor CET. (!) Let op (!) wanneer CET niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x081f67afa0ccf8c7b17540767bbe95df2ba8d97f

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

CoinEx Token (CET kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

CoinEx Token is een token die beschikbaar is sinds 2018-7. Meer informatie vind je op de officiële website van CoinEx Token: https://www.coinex.com/.

CoinEx Token converter

Schuiven naar boven