ᐅ Bloomzed Token (BZT) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Bloomzed Token te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Bloomzed Token (BZT) prijs

Wat is Bloomzed Token

De BZT Loyalty Club is een software- en hardwarepakket dat is opgenomen in de structuur van het Bloomzed-project, het universele loyaliteitssysteem van het Bloomzed-project, gericht op het stimuleren van de interesse in de projectproducten bij gebruikers van het systeem. Deze richting van het project is erop gericht om consumenten te betrekken bij het proces van analyse, ontwikkeling, testen, deelname aan marketingactiviteiten, sociale enquêtes en het aantrekken van nieuwe leden voor het project. Voor actieve deelname en betrokkenheid ontvangen gebruikers een aantal kansen en privileges van het project en zijn partners (kortingen, bonussen, cashbacks, etc.).

Bloomzed Token (BZT) kopen

Bloomzed Token is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor BZT. (!) Let op (!) wanneer BZT niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x0d5516103752b3954d95621f470a8261151da2e4

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Bloomzed Token (BZT kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Bloomzed Token is een token die beschikbaar is sinds 2020-3. Meer informatie vind je op de officiële website van Bloomzed Token: https://bloomzed.io/.

Bloomzed Token converter

Schuiven naar boven