ᐅ Bread (BRD) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Bread te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Bread (BRD) prijs

Wat is Bread

BRD is een wereldwijd bedrijf dat tot doel heeft om blockchain-enabled financiële diensten naar de mobiele generatie te brengen – door consumenten de eenvoudigste en veiligste manier te bieden om bitcoin en andere cryptocurrencies te kopen en te beschermen. BRD is ook de maker van Blockset, een nieuw gehost blockchain-infrastructuurplatform voor grote ondernemingen. BRD, opgericht in 2015 en met het hoofdkantoor in Zürich, Zwitserland, is een door durfkapitaal gesteund bedrijf dat $ 56 miljoen USD heeft opgehaald bij SBI Holdings, Ripple en andere investeerders die zich richten op bankieren, FinTech en blockchain. De crypto-apps van BRD zijn beschikbaar voor zowel iOS als Android in 170 landen. Met meer dan 5 miljoen klanten wereldwijd heeft BRD naar schatting $ 6 miljard USD aan crypto-activa onder bescherming verzameld en is het naar verluidt een van de snelstgroeiende blockchain-enabled financiële apps voor alledaagse consumenten. Het BRD-token is een loyaliteits- en beloningstoken dat transacties met korting en andere loyaliteit en beloningen binnen de BRD-app mogelijk maakt.

Bread (BRD) kopen

Bread is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor BRD. (!) Let op (!) wanneer BRD niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x558ec3152e2eb2174905cd19aea4e34a23de9ad6

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Bread (BRD kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Bread is een token die beschikbaar is sinds 2017-12. Belangrijke use cases voor Bread zijn onder andere: Services, Wallet. Meer informatie vind je op de officiële website van Bread: https://BRD.com .

Bread converter

Schuiven naar boven