ᐅ Bancor (BNT) kopen 2020 ᐊ

📈 Bancor kopen op Binance!

Bancor (BNT) prijs

Wat is Bancor

Bancor is een on-chain liquiditeitsprotocol dat geautomatiseerde, gedecentraliseerde uitwisseling op Ethereum en tussen blockchains mogelijk maakt. Het protocol bestaat uit een reeks slimme contracten die zijn ontworpen om liquiditeit te bundelen en peer-to-contract-transacties uit te voeren in een enkele transactie zonder tegenpartij. Gebruikers zetten BNT in bij geautomatiseerde market makers in ruil voor handelskosten, BNT-beloningen en stemrechten in de Bancor DAO. Bancor heeft meer dan $ 2 miljard aan handelsvolume verwerkt voor duizenden tokens, met miljoenen aan vergoedingen gegenereerd door stakers.

Bancor (BNT) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Bancor is een token die beschikbaar is sinds 2017-6. Belangrijke use cases voor Bancor zijn onder andere: Marketplace, Decentralized exchange, DeFi, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van Bancor: https://bancor.network/.

Bancor converter

Schuiven naar boven