ᐅ Bluzelle (BLZ) kopen 2020 ᐊ

📈 Bluzelle kopen op Binance!

Bluzelle (BLZ) prijs

Wat is Bluzelle

Bluzelle is een gedecentraliseerde gegevenslaag voor dapps om gegevens op een veilige, censuurbestendige en zeer schaalbare manier te beheren. Bluzelle wordt mogelijk gemaakt door Cosmos en zijn BFT-technologie Tendermint, waardoor het compatibel is met verschillende blockchains. Terwijl ontwikkelaars doorgaan met het bouwen van Dapps, is het vertrouwen op gecentraliseerde databases van AWS, Microsoft en anderen een gecentraliseerd punt van mislukking. Echte vrijheid vereist dat de volledige stapel gedecentraliseerd is, niet slechts één deel. Dat is waar Bluzelle een cruciaal stuk wil leveren in de vooruitgang van Defi, toeleveringsketens, gaming en andere Web 3.0-sectoren. Vanaf maart 2016 werkte Bluzelle aan blockchain-applicaties voor banken zoals HSBC, OCBC, MUFG en verzekeringsmaatschappijen zoals AIA en MSIG. Op basis van die bevindingen realiseerde Bluzelle zich dat er behoefte was aan een gedecentraliseerde database, aangezien zijn bedrijfsprojecten op gecentraliseerde systemen werden opgeslagen. Dit veroorzaakte veel pijn en in 2017 begon het team met het ontwerpen van de oplossing. Bluzelle kan deze oplossing bieden door zich te gedragen als de AirBnB van databases. De reservecomputeropslag is afkomstig van het publiek, dat op zijn beurt fungeert als validators voor het netwerk en bevestigt dat de gegevens eigendom zijn van en worden gewijzigd door de rechtmatige eigenaar. Hiervoor verdient de opslagprovider een deel van de omzet. Voor klanten kan Bluzelle naar verluidt opslag bieden tegen naar schatting de helft van de kosten van de andere. BluzelleNet drijft het hele ecosysteem aan als een 10.000 TPS Proof-of-Stake-netwerk. Validator worden is ontworpen als een eenvoudig proces met minimale technische kennis. De visie is om een netwerk van tienduizenden knooppunten te hebben die samenwerken om de best beschikbare en veilige database ter wereld te bieden. Bluzelle wil dat elk apparaat een knooppunt wordt, van harde schijven van computers tot gameconsoles tot mobiele telefoons. Voor degenen die geen validator willen worden, kunnen ze hun taken delegeren aan een andere validator, zodat iedereen deel kan uitmaken van het netwerk en vergoedingen kan genereren. Leden van het Bluzelle-team hebben gewerkt voor Disney, Sony, Google, Lufthansa, Electronic Arts. Ze zijn ontvangers van de Technology Pioneer-prijs van het World Economic Forum en door Forrester genoemd als een van de belangrijkste blockchain-leveranciers in Azië. Het team is gevestigd op twee locaties, Singapore en Vancouver (Canada). Bluzelle wordt ondersteund door branchefondsen zoals NGC, Hashed, KR1 en Kenetic.

Bluzelle (BLZ) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Bluzelle is een token die beschikbaar is sinds 2018-2. Belangrijke use cases voor Bluzelle zijn onder andere: Platform, Distributed Computing, Smart Contracts. Meer informatie vind je op de officiële website van Bluzelle: https://bluzelle.com/.

Bluzelle converter

Schuiven naar boven