ᐅ Basic Attention Token (BAT) kopen 2020 ᐊ + rente op Basic Attention Token

📈 Basic Attention Token kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Basic Attention Token (BAT) prijs

Wat is Basic Attention Token

Onder leiding van Brendan Eich (maker van JavaScript en mede-oprichter van Mozilla), is het Basic Attention Token (BAT) -project een open-source, gedecentraliseerd advertentie-uitwisselingsplatform gebouwd op het Ethereum-platform. Het project wil fraude en ondoorzichtigheid in digitale advertenties aanpakken. Het token is bedoeld om de aandacht van de gebruiker binnen het platform correct te prijzen. Adverteerders betalen BAT aan website-uitgevers ter attentie van gebruikers. Het BAT-ecosysteem omvat Brave, een open-source, privacygerichte browser die is ontworpen om trackers en malware te blokkeren. Het maakt gebruik van blockchain-technologie om anoniem en veilig de aandacht van gebruikers te volgen en beloont uitgevers dienovereenkomstig.

Basic Attention Token (BAT) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Basic Attention Token (BAT) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door Basic Attention Token beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je BAT op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor Basic Attention Token

Via Binance savings verdien je 0,52%. Ga naar Binance savings >>

Via Crypto.com staking verdien je 2,00%. Ga naar Crypto.com staking >>

Informatiebronnen

Basic Attention Token is een token die beschikbaar is sinds 2017-6. Belangrijke use cases voor Basic Attention Token zijn onder andere: Marketing, Content Creation, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van Basic Attention Token: https://basicattentiontoken.org/.

Basic Attention Token converter

Schuiven naar boven