ᐅ Band Protocol (BAND) kopen 2020 ᐊ + rente op Band Protocol

📈 Band Protocol kopen op Binance!

Band Protocol (BAND) prijs

Wat is Band Protocol

Band Protocol is een cross-chain data-oracle-netwerk dat gegevens uit de echte wereld en API’s verzamelt en verbindt met slimme contracten. Blockchains maken onveranderlijke opslag en deterministische, verifieerbare berekeningen mogelijk, maar ze hebben geen veilige toegang tot gegevens die buiten de blockchain-netwerken beschikbaar zijn. Band Protocol zorgt ervoor dat slimme contracttoepassingen zoals DeFi, voorspellingsmarkten en games on-chain kunnen worden gebouwd zonder te vertrouwen op het enige faalpunt van een gecentraliseerd orakel. BandChain beschrijft zichzelf als een krachtige, onafhankelijke blockchain die speciaal is gebouwd voor Oracle-berekeningen, inclusief verrekening, data-sourcing en aggregatie, die wordt beveiligd door gedelegeerd bewijs van inzet. Ontwikkelaars kunnen een volledig aanpasbaar orakelscript op BandChain maken dat gegevensbronnen en API’s specificeert om verbinding mee te maken, aggregatiemethoden en beveiligingsparameters. Het maken van scripts is zonder toestemming, waardoor snelle iteraties en uitgebreide ondersteuning voor elk type gegevens mogelijk zijn. Gedecentraliseerd orakel is een belangrijke infrastructuur om gedecentraliseerde financiën en andere gedecentraliseerde applicaties op de meest betrouwbare manier te laten werken. Nu alle Oracle-berekeningen naar BandChain zijn overgebracht, kunnen slimme contracten op elke bestemmings-blockchain Band Protocol gebruiken om on-demand gegevens op te vragen en een realtime update te ontvangen. Oracle-gegevensquery’s duren tussen de 4 en 6 seconden door transacties met gegevensinformatie te ‘batchen’ om onmiddellijke afwikkeling mogelijk te maken en ook om eindgebruikers te beschermen tegen het consumeren van vertraagde gegevens. Band Protocol wordt ondersteund door Sequoia Capital en Binance.

Band Protocol (BAND) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Band Protocol (BAND) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door Band Protocol beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je BAND op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor Band Protocol

Via Binance locked staking verdien je 12,50%. Ga naar Binance locked staking >>

Informatiebronnen

Band Protocol is een token die beschikbaar is sinds 2019-9. Belangrijke use cases voor Band Protocol zijn onder andere: DeFi. Meer informatie vind je op de officiële website van Band Protocol: https://bandprotocol.com/.

Band Protocol converter

Schuiven naar boven