ᐅ Atomic Wallet Coin (AWC) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Atomic Wallet Coin te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Atomic Wallet Coin (AWC) prijs

Wat is Atomic Wallet Coin

Atomic beschrijft zichzelf als een niet-bewarende gedecentraliseerde portemonnee om meer dan 300 cryptocurrencies in één interface te beheren, uit te wisselen en te kopen. AWC is het token dat wordt uitgegeven door de cryptocurrency-portemonnee AtomicWallet.io. Volgens het team ontvangen houders van AWC-tokens voordelen zoals staking, kortingen op ruildiensten, extra functies voor trading desks, affiliate- en bounty-beloningen en toegewijde ondersteuning. Het beweert de eerste wallet te zijn die cross chain Atomic Swaps heeft geïmplementeerd. Zie https://atomicwallet.io/token voor meer informatie over de gedeeltelijke migratie van AWC naar de BEP2-standaard.

Atomic Wallet Coin (AWC) kopen

Atomic Wallet Coin is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor AWC. (!) Let op (!) wanneer AWC niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0xad22f63404f7305e4713ccbd4f296f34770513f4

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Atomic Wallet Coin (AWC kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Atomic Wallet Coin is een token die beschikbaar is sinds 2019-1. Meer informatie vind je op de officiële website van Atomic Wallet Coin: https://atomicwallet.io/.

Atomic Wallet Coin converter

Schuiven naar boven