ᐅ AirSwap (AST) kopen 2020 ᐊ

📈 AirSwap kopen op Binance!

AirSwap (AST) prijs

Wat is AirSwap

AirSwap beschrijft zichzelf als een gedecentraliseerd, peer-to-peer token-handelsnetwerk, mogelijk gemaakt door Ethereum. AirSwap heeft tot doel het kopen en verkopen van tokens veilig, eenvoudig en zonder kosten te maken. Haar missie is om mensen mondiale, probleemloze handel te bieden. AirSwap implementeert het Swap-protocol en heeft momenteel drie producten: Instant, Spaces en DexIndex.

AirSwap (AST) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

AirSwap is een token die beschikbaar is sinds 2017-10. Belangrijke use cases voor AirSwap zijn onder andere: Marketplace, Decentralized exchange, DeFi, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van AirSwap: https://www.airswap.io/.

AirSwap converter

Schuiven naar boven