ᐅ ARPA Chain (ARPA) kopen 2020 ᐊ + rente op ARPA Chain

📈 ARPA Chain kopen op Binance!

ARPA Chain (ARPA) prijs

Wat is ARPA Chain

ARPA is een blockchain-gebaseerde Layer 2-oplossing voor privacy-behoud van berekeningen, mogelijk gemaakt door Multi-Party Computation (“MPC”). Het doel van ARPA, opgericht in april 2018, is om gegevenshulpprogramma te scheiden van eigendom en het verhuren van gegevens mogelijk te maken. Het MPC-protocol van ARPA creëert manieren voor meerdere entiteiten om samen gegevens te analyseren en gegevenssynergieën te extraheren, terwijl de gegevensinvoer van elke partij privé en veilig blijft. Ontwikkelaars kunnen privacybeschermende dApps bouwen op blockchains die compatibel zijn met ARPA. Enkele voorbeelden van onmiddellijk gebruik zijn kredietfraude, beveiligde gegevensportefeuille, precisiemarketing, gezamenlijke AI-modeltraining en sleutelbeheersystemen. Banken die het ARPA-netwerk gebruiken, kunnen bijvoorbeeld hun zwarte lijst voor krediet met elkaar delen voor risicobeheerdoeleinden zonder hun klantgegevens of privacy bloot te stellen. ARPA werkt samen met organisaties en technologiebedrijven zoals IEEE Standard Association, ISO, JD.com, Sinochem Group, CAICT, Elrond en Chainlink.

ARPA Chain (ARPA) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

ARPA Chain (ARPA) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door ARPA Chain beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je ARPA op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor ARPA Chain

Via Binance staking verdien je 1% – 10%. Ga naar Binance staking >>

Informatiebronnen

ARPA Chain is een token die beschikbaar is sinds 2019-7. Meer informatie vind je op de officiële website van ARPA Chain: https://arpachain.io/.

ARPA Chain converter

Schuiven naar boven