ᐅ Aurora (AOA) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Aurora te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Aurora (AOA) prijs

Wat is Aurora

Aurora Chain (AOA) heeft de missie om een heldere, kleurrijke blockchain-wereld te creëren met snelwerkende contracten die de ontwikkeling van applicaties op de blockchain vergemakkelijken. Het team streeft ernaar om bedrijven uit verschillende bedrijfstakken in staat te stellen samen te werken door gebruik te maken van de distributie van een vast aanbod van de onderliggende valuta AOA als middel om de snelheid en functionaliteit van het consensusmechanisme te waarborgen. Als zodanig kunnen transacties snel worden gerealiseerd door middel van gedelegeerd stemmen met bewijs van inzet, uitgerust met byzantijnse fouttolerantie om de interactieve consistentie binnen het systeem te verbeteren.

Aurora (AOA) kopen

Aurora is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor AOA. (!) Let op (!) wanneer AOA niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x9ab165d795019b6d8b3e971dda91071421305e5a

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Aurora (AOA kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Aurora is een token die beschikbaar is sinds 2018-6. Belangrijke use cases voor Aurora zijn onder andere: Platform, Smart Contracts. Meer informatie vind je op de officiële website van Aurora: https://www.aurorachain.io/.

Aurora converter

Schuiven naar boven