ᐅ Aragon (ANT) kopen 2020 ᐊ

📈 Aragon kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Aragon (ANT) prijs

Wat is Aragon

Aragon (ANT) is een gedecentraliseerd platform gebouwd op het Ethereum-netwerk dat een modulaire manier biedt om dApps, cryptoprotocols en gedecentraliseerde autonome organisaties (DAO) te maken en te beheren. Het ANT ERC-20-token stelt de houders in staat om het Aragon-netwerk te besturen. Het project wordt geleid door Luis Cuende, die te zien was in de categorie ‘Forbes 30 onder 30’ in ‘Technologie’.

Aragon (ANT) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Aragon is een token die beschikbaar is sinds 2017-5. Belangrijke use cases voor Aragon zijn onder andere: Platform, Enterprise solutions, DAO. Meer informatie vind je op de officiële website van Aragon: https://aragon.org/.

Aragon converter

Schuiven naar boven