ᐅ AgaveCoin (AGVC) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om AgaveCoin te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

AgaveCoin (AGVC) prijs

Wat is AgaveCoin

Het AgaveCoin-token (AGVC) is een ERC20-token gemaakt ter ondersteuning van de agave-industrie Agavecoin Global S.A beschrijft zichzelf als een Mexicaans industrieel bedrijf met een internationale aanwezigheid dat ernaar streeft een wereldwijde producent te worden van op agave gebaseerde producten (bijv. Tequila, mezca). AgaveCoin wil een oplossing bieden voor de transactie van landbouwproducten en -diensten in de agave-industrie.

AgaveCoin (AGVC) kopen

AgaveCoin is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor AGVC. (!) Let op (!) wanneer AGVC niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x8b79656FC38a04044E495e22fAD747126ca305C4

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

AgaveCoin (AGVC kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

AgaveCoin is een token die beschikbaar is sinds 2019-1. Belangrijke use cases voor AgaveCoin zijn onder andere: Commodities, Discount token. Meer informatie vind je op de officiële website van AgaveCoin: https://agavecoin.io/.

AgaveCoin converter

Schuiven naar boven