ᐅ SingularityNET (AGI) kopen 2020 ᐊ

📈 SingularityNET kopen op Binance!

SingularityNET (AGI) prijs

Wat is SingularityNET

Met een team dat AI-ontwikkelaars en robotica-wetenschappers heeft verzameld, is SingularityNET (AGI) ontwikkeld om te dienen als een marktplaats voor AI-services die toegankelijk zijn gemaakt via de blockchain. Van individuele algoritmen en zelfstandige AI-toepassingen tot machine learning of modeltraining, deze diensten zouden worden aangeboden om te voldoen aan de vraag naar AI bij verschillende gemeenschappen. De langetermijndoelen van het SingularityNET-team zijn onder meer het bouwen van een ecosysteem van AI-agenten die met elkaar zouden communiceren met behulp van middelen van de OpenCog Foundation en die mensen zouden helpen om op schaal AI-services te creëren, delen en er geld mee te verdienen via een gedecentraliseerd netwerk.

SingularityNET (AGI) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

SingularityNET is een token die beschikbaar is sinds 2018-1. Belangrijke use cases voor SingularityNET zijn onder andere: Marketplace, AI & Big Data, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van SingularityNET: https://singularitynet.io/.

SingularityNET converter

Schuiven naar boven