ᐅ AdEx (ADX) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om AdEx te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

AdEx (ADX) prijs

Wat is AdEx

AdEx Network beschrijft zichzelf als een oplossing die tot doel heeft enkele van de meest prominente inefficiënties van de online advertentie-industrie aan te pakken en te corrigeren, zoals misbruik van de privacy van gebruikers, advertentiefraude en gebrek aan transparantie bij het rapporteren. AdEx is ontstaan als een gedecentraliseerde advertentie-uitwisseling en is vervolgens uitgegroeid tot een protocol voor gedecentraliseerde digitale advertenties. Het protocol vergemakkelijkt het verhandelen van advertentieruimte / -tijd, evenals de daaropvolgende verificatie en bewijs van advertentielevering. Het omvat alle interacties tussen uitgevers, adverteerders en eindgebruikers. Het protocol combineert traditionele peer-to-peer-technologie, cryptografie en blockchain. Het AdEx-team ontwikkelt ook een open-sourceplatform dat is gebouwd bovenop de Ethereum-implementatie van het protocol, beschikbaar op (platform.adex.network). Met zijn in-house ontwikkelde OUTPACE-betalingskanalen en de mogelijkheid om microbetalingen voor elke individuele vertoning te verwerken, beweert AdEx het grootste netwerk van betalingskanalen op Ethereum te zijn geworden. Het verwerkt momenteel gemiddeld 70 miljoen transacties per maand.

AdEx (ADX) kopen

AdEx is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor ADX. (!) Let op (!) wanneer ADX niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x4470bb87d77b963a013db939be332f927f2b992e

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

AdEx (ADX kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

AdEx is een token die beschikbaar is sinds 2017-7. Belangrijke use cases voor AdEx zijn onder andere: Marketing, Smart Contracts. Meer informatie vind je op de officiële website van AdEx: https://www.adex.network/.

AdEx converter

Schuiven naar boven