ᐅ Zenon (ZNN) kopen 2020 ᐊ

Zenon (ZNN) prijs

Wat is Zenon

Zenon werd in maart 2019 gelanceerd als een POS / MS hybride cryptocurrency en stelt een op sharding gebaseerde gedecentraliseerde architectuur voor, het Network of Momentum (NoM) genaamd, die tot doel heeft voort te bouwen op bestaande blockchain- en DAG-architecturen. Vanwege sharding zal het netwerk naar verluidt lineair kunnen schalen naarmate het aantal knooppunten toeneemt. Het protocol verschilt van traditionele blockchain-consensus omdat transacties niet in batches worden behandeld, maar asynchroon worden verwerkt binnen shards, waarbij de algehele status van het netwerk wordt geverifieerd en gevalideerd aan het einde van elk epoch (elk epoch heeft een willekeurig tijdsbestek). Het netwerk zal ook een volledige Turing-scripttaal bevatten waarmee ontwikkelaars zApps kunnen bouwen en uitvoeren, digitale middelen kunnen maken en apparaten met weinig middelen kunnen deelnemen aan het netwerk.

Zenon (ZNN) kopen

Zenon is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Zenon is een coin die beschikbaar is sinds 2019-6. Belangrijke use cases voor Zenon zijn onder andere: Mineable. Meer informatie vind je op de officiële website van Zenon: https://zenon.network/.

Zenon converter

Schuiven naar boven