ᐅ Zilliqa (ZIL) kopen 2020 ᐊ + rente op Zilliqa

📈 Zilliqa kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Zilliqa (ZIL) prijs

Wat is Zilliqa

Zilliqa (ZIL), geïntroduceerd in 2017, is gecentreerd rond het idee van ‘Sharding’ en is ontworpen om de schaalbaarheid van cryptocurrency-netwerken zoals Ethereum te verbeteren. Sharding is analoog aan het concept van ‘verdeel en heers’, waarbij transacties worden opgedeeld in kleinere groepen zodat miners parallelle transactieverificatie kunnen uitvoeren. Het resultaat hiervan is het vermogen om sneller consensus te bereiken, waardoor het aantal transacties in een bepaalde periode zou toenemen. Volgens het witboek zou de transactiesnelheid kunnen oplopen tot ongeveer 1000x die van het netwerk van Ethereum. De hoge doorvoer van Zilliqa betekent dat ontwikkelaars zich kunnen concentreren op het uitwerken van hun ideeën in plaats van zich zorgen te maken over netwerkcongestie.

Zilliqa (ZIL) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Zilliqa (ZIL) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door Zilliqa beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je ZIL op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor Zilliqa

Via Binance savings verdien je 0,30%. Ga naar Binance savings >>

Informatiebronnen

Zilliqa is een coin die beschikbaar is sinds 2018-1. Belangrijke use cases voor Zilliqa zijn onder andere: Mineable, Platform, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van Zilliqa: https://www.zilliqa.com/.

Zilliqa converter

Schuiven naar boven