ᐅ Horizen (ZEN) kopen 2020 ᐊ

📈 Horizen kopen op Binance!

Horizen (ZEN) prijs

Wat is Horizen

### Wat is Horizen? De missie van Horizen is om mensen in hun kracht te zetten en de wereld samen te brengen door een eerlijk en inclusief ecosysteem te bouwen waar iedereen wordt beloond voor zijn bijdragen. De sidechain- en schaaloplossing van Horizen is volgens het team het eerste volledig gedecentraliseerde en volledig aanpasbare sidechain-protocol op de markt. Het Horizen sidechain-platform is gemaakt om bedrijven en ontwikkelaars in staat te stellen betaalbaar en snel real-world blockchain-applicaties te maken op Horizen’s volledig gedistribueerde, veilige en privacybeschermende architectuur. Het platform werd gelanceerd in mei 2017 en maakt real-life gebruik mogelijk buiten de eigen cryptocurrency, ZEN, een mineable PoW-munt die beschikbaar is op grote crypto-uitwisselingen. Gebruikers kunnen ZEN veilig opslaan en afhandelen met behulp van de vlaggenschip-app van Horizen, Sphere by Horizen, een multifunctionele portemonnee die kan worden gekoppeld aan de producten en diensten van Horizen. Horizen heeft een wereldwijde gemeenschap, een team van meer dan 50 professionals en een roadmap die wordt aangestuurd door voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling. ### Zendoo – een gedecentraliseerde en aanpasbare Sidechain-oplossing Sidechains zijn een innovatie die is bedacht om de huidige beperkingen met betrekking tot schaalbaarheid en uitbreidbaarheid in blockchain te overwinnen. Sidechains zijn een parallel platform met gewenste features die de mogelijkheden van de mainchain aanvullen zonder een noemenswaardige last op te leggen. Het sidechain-platform van Horizen, Zendoo, maakt de inzet van publieke of private blockchains op schaal mogelijk. De Sidechain SDK van Horizen biedt de componenten die nodig zijn om een volledig gedecentraliseerde en volledig aanpasbare blockchain te bouwen. Zendoo breidt het Horizen-netwerk uit van een cryptocurrency naar een privacybeschermend platform dat schaalbaar is voor commerciële toepassingen. ### Horizen-knooppunten Horizen heeft het grootste gestimuleerde knooppuntnetwerk in de branche met een meerlagig knooppuntsysteem. Node-operators ontvangen 20% van de totale bloksubsidie. Het geografisch verspreide knooppuntnetwerk van Horizen biedt de vereiste infrastructuur om een ecosysteem van zijketens en applicaties te beheren. ### Mijn ZEN ZEN is een proof-of-work ASIC-mineable cryptocurrency die gebruik maakt van het Equihash (200-9) algoritme. Emissie: – Blokkeerbeloningen: 60% mijnwerkers, 20% schatkist, 20% knooppunten. – Blokinterval: 2,5 minuten – Halveringsperiode: elke ~ 4 jaar, volgens Bitcoin ### Koop ZEN U kunt ZEN kopen op grote cryptocurrency-beurzen. Bekijk de [market pairs tab] (https://coinmarketcap.com/currencies/horizen/markets) voor meer informatie. Doe onderzoek voordat u een uitwisseling kiest. ### Ontdek Horizen zonder risico Gebruikers kunnen elke 20 uur gratis ZEN krijgen van Horizen Faucet. De Horizen-kraan is een risicovrije manier om het Horizen-ecosysteem te verkennen.

Horizen (ZEN) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Horizen is een coin die beschikbaar is sinds 2017-6. Belangrijke use cases voor Horizen zijn onder andere: Mineable, Medium of Exchange, Content Creation, Privacy. Meer informatie vind je op de officiële website van Horizen: https://horizen.global/.

Horizen converter

Schuiven naar boven